Blog

De inhoud van deze paragraaf wordt automatisch gegenereeerd.
maandag 11 december 2017
welness hotel met sauna boeken
Tags: arrangement voor 2, Voordeeluitjes, wellness hotel met sauna
Hotel met sauna, lekker warm in de koude wintermaanden.

Vandaag, 11 december 2017, wordt er weer 10 centimeter sneeuw in Nederland verwacht en de winter heeft echt zijn entree gedaan.  De verwachting is dat het koude winterweer wel enige maanden zal aanhouden en wat is er dan lekkerder dan een weekend hotel boeken met sauna.  Een wellness of spa hotel met sauna is dan de ideale locatie om heerlijk te relaxen, bijvoorbeeld op de Veluwe, in Twente of Zeeland.  En een hotel met binnen zwembad en Turks Stoombad is natuurlijk ook heerlijk als het buiten koud is.

Zoek hier je wellness hotel met sauna.

Waar boek je een wellness hotel met sauna?

Als je een wellness weekendje wilt boeken of midweek en gaar voor een luxe 3, 4 of 5 sterren hotel met sauna en eventueel Turks Stoombad en binnenzwembad. kan je het beste kijken naar de wellness arrangement aanbiedingen van Voordeel Uitjes.nl.
Hier vind je niet alleen wellness hotels inclusief arrangementen in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg, er zijn ook spectaculaire aanbiedingen, 3 dagen genieten en slechts 2 betalen.  Ideaal voor 40, 50 en 60 plussers maar ook voor gezinnen met kleine kinderen want er zijn ook familie hotels met zwembad, sauna en jacuzzi.

Wellness hotel kerstmis 2017.

Rond kerstmis 2017 een wellness hotel boeken, moet je nu doen.  Dan is er nog plek.. Voor al die andere weekenden tijdens de koude wintermaanden, er zijn altijd last minute hotel aanbiedingen, ook voor het boeken van een luxe hotelkamer met gebruik van sauna en jacuzzi en inclusief overnachting en arrangement voor 2. 

Hotelketens met wellness.

Welke hotelketens hebben nu veel wellness. Met name de Fletcher hotel ketens en de Amadore wellness hotels in Zeeland staan bekend om de uitgebreide wellness faciliteiten. Via Voordeel uitjes vind je de beste wellness hotel aanbiedingen in Nederland, Duitsland, de Benelux en elders in Europa.
Geplaatst door: Webmaster op 06:29
Geen reacties
maandag 18 september 2017
Wellness hotels voor single reizen
Tags: aanbiedingen, vegetarische vakantie, wellness hotels, single reizen 50 plussers
Wellness voor singles.

Wellness hotels die zich hebben toegericht op singles en alleenreizenden, treden steeds meer op de voorgrond. Singles en alleenreizenden zijn zéér reislustig en de eisen die met name 50 en 55 plus singles stellen aan wellness hotels worden steeds groter. Denk aan een eigen toilet en bakamer.  Een ontbijtbuffet, sauna, verwarmd binnen zwembad en, ook niet onbelangijk, arrangement.
Steeds meer welness hotels bieden dan ook arrangementen voor singles aan.

Arrangementen in wellness hotels voor 50 plus singles.

Omdat er steeds meer 50 plus singles komen die er een weekendje op uit gaan, worden de hotels ook steeds meer aangepast aan deze koopkrachtige doelgroep. Denk aan een lift, luxe slaapkamers met box springs en speciale diëten zoals glutenvrij, suikervrij, vegetarische of zelfs veganistisch. Veel single 50 plussers kiezen voor een wellness hotel in de bossen of aan de kust waar ze lekker kunnen wandelen en fietsen.4

Zie hier de mogelijkheden voor een vegetarische vakantie.

Single reizen voor 50 plussers.

Omdat niet alle 50 plussers in staat zijn zelfstandig op vakantie te gaan en er een behoefte is aan 50 plus groepsreizen, zie je steeds vaker dat bij single reizen 50 plus, er wordt overnacht in luxe welness hotels aan de kust of in de bossen. Veel hotels beschikken tegenwoordig een sauna, jacuzzi en Turks stoombad en dat wordt door 50 plus alleenstaanden zéér op prijs gesteld.

De beste wellness hotel aanbiedingen.

Wie op zoek is naar de beste wellness hotel aanbiedingen, ook voor singles en alleenreizenden, vindt deze op de website wellness hotel aanbiedingen.nl
Steeds vaker vind je hier wellness aanbiedingen inclusief arrangement of gebruik fietsen, fittness ruimte of gratis ontbijt.  Gezondheidsreizen komen minder vaak in de aanbieding.


Geplaatst door: Webmaster op 13:16
Geen reacties
maandag 29 mei 2017
Glutenvrij eten in je wellness hotel
Tags: glutenvrij ontbijt, wellness hotel, glutenvrij eten
Als je een glutenvrij dieet volgt en een hotel wilt boeken, adviseren wij je een wellness hotel te boeken. Bij de meeste wellness hotels zijn de keukens ingericht op mensen met diëten zoals glutenvrij, koemelkvrij, veganistisch of lactosevrij.

De kans dat je in een wellness hotel een goede en smakelijke, glutenvrije maaltijd, voorgeschoteld kunt krijgen is veel groter dan bij een traditioneel hotel waar de keuken vooral is ingericht op de meer traditioneel ingestelde bezoekers.  Ook voor een glutenvrij ontbijt of lunch kan je beter bij een wellness hotel of resort terecht dan bij een klassiek hotel. En.. een glutenvrij ontbijt kan ook op je luxe hotelkamer met prive bad en toilet gebruikt worden.

Wel is het belangrijk dat je tijdens het boeken van je wellness weekend of vakantie aangeeft dat je een glutenvrij dieet volgt.  De koks van het hotel hebben dan alle tijd om extra glutenvrije producten in te kopen en glutenvrije recepten op te zoeken. Voor jou een garantie dat je verblijf in het wellness hotel zo plezierig mogelijk is en je tijdens jouw relaxweekend niets te kort komt.

Het maakt niet uit of je een 2, 3 of 4 sterren hotel boekt. Nagenoeg alle keukens van wellness en spa hotels hebben voldoende bekendheid met glutenvrij eten.
Geplaatst door: Webmaster op 06:59
Geen reacties
woensdag 29 maart 2017
Wellness hotel arrangement van Voordeeluitjes.nl
Tags: met overnachting, Voordeeluitjes, wellness hotel arrangement
Wie op zoek is naar een voordelig welness hotel arrangement moet vooral eens kijken naar de vele wellness hotel arrangement aanbiedingen van Voordeeluitjes.nl
Hotel arrangementen in de mooiste wellness hotels in Nederland, België en Duitsland.
Voor een voordeel wellness hotel arrangement van 2, 3, 4 of 5 dagen. Met overnachting, diners, soms massages en sauna bezoek.  Omdat de inkopers van Voordeeluitjes.nl een naam en reputatie hoog hebben te houden vind je er alleen maar hotel wellness arrangementen met echte korting.
Deze korting op wellness hotel arrangementen inclusief overnachtingen kan oplopen tot 40, 45 a 50 %.


3=2 aanbiedingen Voordeeluitjes.nl

Dagelijks heeft Voordeeluitjes.nl nieuwe aanbiedingen. Met speciale aanbiedingen wellness hotels 3 overnachingen boeken en slechts 2 betalen. Bijvoorbeeld een in een wellness hotel met voordeel arrangement aan de kust in België of Nederland, een wellness hotel met spa in Sauerland of een romantisch wellness hotel verscholen in de bossen van bijvoorbeeld Sauerland of Moezel in Duitsland.
Kijk nu welk wellness hotel arrangement van Voordeeluitjes.nl jou een relaxed en goedkoop weekend kan bezorgen en boek je wellness uitstapje met extra voordeel.
Ook voor een last minute wellness arrangement.

Geplaatst door: Webmaster op 12:58
Geen reacties
dinsdag 21 februari 2017
Wellness resort voor wellness reis nu boeken
Tags: puur en kuur, wellness resort
Op zoek naar een relax of wellness vakantie?
Echte ontspanning?  Boek dan nu een wellness resort, bijvoorbeeld in Spanje, de Canarische Eilanden, Italië, Toscane of in Nederland.  In een wellness resort kom je pas echt tot rust. Met name de wellness resorts met sauna en spa zorgen voor een optimale relax vakantie.

Eén van de reisorganisaties met een super aantrekkelijk aanbod wellnes resorts in Europa en nagenoeg heel Azië is Puur en Kuur. Met apart wellness programma voor singles.
Kijk nu welke uniek wellness resort jij gaat boeken.
Geplaatst door: Webmaster op 21:03
Geen reacties
maandag 6 februari 2017
Wellness hotel Zeeland
Tags: wellness hotel Zeeland
Wie een vakantie of weekendje weg in Zeeland wil boeken, kan zelf een wellness hotel Zeeland zoeken of een georganiseerde wellness vakantie in Zeeland boeken, bijvoorbeeld via de website wellness vakantie.

Eén van de hulpmiddelen voor het zoeken van een wellness hotel in Nederland en in dit voorbeeld in Zeeland, is het zoeken van een dergelijk hotel via de zoekmachine van Trivago.
Via Trivago boek je snel en vertrouwd een hotel in Zeeland, ook een wellness en spa hotel in Zeeland.

De mooiste hotels aan zee met sauna in Nederland liggen in Zeeland. Dat is ook de reden waarom zoveel Belgen, Duitsers, Engelsen en Fransen Zeeland uitzoeken als favoriete vakantiebestemming.
Geplaatst door: Webmaster op 09:19
1 reactie
dinsdag 31 januari 2017
Weekendje weg met wellness
Tags: aan zee, weekendje weg met wellness
Voor diegenen die regelmatig de sauna bezoeken en hier een arrangement aan koppelen, weten dat een weekendje wellness heerlijk kan zijn.  Een weekendje weg met wellness geeft je nieuwe energie en ontspant.  Er zijn vele manieren om van wellness te genieten, ook in het kader van een last minute uitje.

Zo kan je een compleet georganiseerd weekend wellness boeken, inclusief wellness programma zoals massage of beauty. En omdat afstanden tegenwoordig nauwelijks meer bestaan, je bent in een paar uur in bijvoorbeeld Turkije, Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal of Griekenland.  Voor een weekendje met wellness in één van de landen aan de Middelandse Zee of elders in Zuid-Europa.
Als je kiest voor een weekendje met wellness, kun je ( tip)  ook kiezen voor een weekje wellness aan zee.  Veel van de mooiste wellness centra en spa's liggen aan zee. Zo krijgt je weekendje weg met wellness aan een extra dimensie.  Je boekt al voor minder dan 250 euro een fantastisch wellness weekendje aan zee.
Geplaatst door: Webmaster op 10:42
Geen reacties
maandag 26 december 2016
wellness vakantie 2017 boeken
Tags: wellness vakantie 2017
Het is kerstmis 2016 en de periode om je vakantie 2017 te boeken, komt er voor veel mensen aan. Voor die mensen die regelmatig naar de sauna gaan, is het wellicht het overwegen om in 2017 eens een wellness vakantie te boeken.  Wellness vakanties zijn reizen waarbij je verblijft in een wellness hotel, spa hotel of wellness centrum. Vaak beschikt zo een wellness vakantie centrum over uitgebreide wellness faciliteiten zoals zwembad, sauna's, beautycentrum, hamas en fitness centrum.
Een ideaal moment om aan je fitheid en gezondheid te werken, temeer daar je een wellness vakantie kunt combineren met een kuurvakantie, afslankkuur of fitness programma.
Wellness is een ultieme manier van ontspanning.  Favoriet landen voor een wellness vakantie zijn binnen Europa Spanje, Italië, Portugal, Duitsland, Slovenenië en Tsjechoslowakije.  Daarnaast zijn ook wintersportlanden zoals Oostenrijk en Zwitserland populair. 
Als je een wellness vakantie 2017 met een verre bestemming wilt combineren, denk dan eens aan een wellness en ayuveda vakantie in India, Nepal, Sri Lanka of Indonesië.  Deze landen verstaan de kunst om van een vakantie een relax vakantie te malen, Voor spirituele mensen te vertalen als spirituele reis.
Kortom, een weekendje sauna is heerlijk, een wellness vakantie, eventueel met kuur, fitness of afvalprogramma is fantastisch.
Geplaatst door: Webmaster op 08:39
2 reacties
 
Mooiste wellness hotels in Nederland
Tags: mooiste wellness hotels Nederland
Op zoek naar de mooiste wellness hotels van Nederland?
Een wellness hotel met spa aan zee, op Texel, Ameland, de Veluwe of Zuid-Limburg?
De mooiste wellness hotels van Nederland vind je door gebruik te maken van de zoekfunctie op onze website.  Want het mooiste wellness hotel van Nederland bestaat niet. Dat heeft te maken met persoonlijke voorkeur. Voor de één is het mooiste wellness hotel een hotel met sauna, spa en jacuzzi aan het strand in Zeeland terwijl dat voor de andere een luxe ayurveda hotel met prive zwembad en beautysalon is.

Belangrijker dan die wellness criteria is misschien wel de sfeer van het hotel, romantisch, beauty of design hotel of juist een basic hotel.  De sfeer van een hotel, bepaalt net als thuis, of je je er op je gemak voelt en puur kunt genieten. Daarnaast, een wellness hotel met arrangement heeft ook zijn voordelen.
Kortom, als je op zoek bent naar het mooiste wellness hotel van Nederland, maak dan gewoon gebruik van de zoekfuncties van deze website. Jouw favoriete wellness hotel is misschien wel in de aanbieding.
Geplaatst door: Webmaster op 08:28
1 reactie
donderdag 10 november 2016
Blog wellness hotel
Tags: vakantie, weekend, wellness hotel, wellness
Deze blog gaat over wellness, wellness hotels. beauty en gezondheid. Wellness is meer dan het bezoeken van een wellness hotel of boeken van een wellness weekend- of vakantie. Wellness zit niet alleen aan de buitenkant, innerlijkse schoonheid is net zo belangrijk. Je vindt hier ook tips en aanbiedingen.
Geplaatst door: Webmaster op 07:39
Geen reacties