Ruim 60 wellness hotels aan de kust van Nederland

Wie op zoek is naar een wellness hotel aan het strand of kust van Nederland, vindt op deze pagina een overzicht van de mooiste hotels met wellness in Nederland. Hier vind je meer dan 60 wellness hotels aan de kust van Nederland die minimaal over een sauna en meestal ook een zwembad beschikken. Voor bijvoorbeeld een wellness weekend in Nederland met arrangement.

Voordeeluitjes Wellness Banner

Boek bijvoorbeeld een lang weekend in een wellness grand hotel in Zeeland ( Burgh Haamstede ) of het Blooming hotel in Bergen aan Zee en geniet van zeezicht, zwembad en sauna. Je vindt hier de mooiste wellness hotels aan zee met sauna in Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland en de Wadden Eilanden. Met de mogelijkheid om een wellness hotel aan zee met arrangement te boeken of van een beauty behandeling te genieten. Veel is er mogelijk.


Ook als je op zoek bent naar een aanbieding of last minute kun je hier een wellness hotel aan de kust boeken. Boek bijvoorbeeld een hotel met jacuzzi en fietsverhuur.

fietsen langs het strand

De Nederlandse kust is fantastisch.

Aan deze kust een wellness weekend of vakantie vieren is een onvergetelijke ervaring. Kijk nu welke aanbiedingen er zijn op het gebied van arrangementen van wellness hotels aan de Nederlandse kust en boek een wellness hotel met misschien wel zeezicht! Wellness hotels aan zee zijn bijna altijd 3, 4 en 5 sterren hotels. Top kwaliteit en puur genieten.

Hier vind je alle wellness hotels aan zee met sauna in Nederland


Afstand tot de zee

Wat is er leuker dan in een wellness hotel te mogen verblijven vlak aan de kust?? Een aantal wellness hotels in Nederland liggen op 50 a 60 meter vanaf de kust. Met uitzicht vanuit je hotelkamer op zee. Kijk maar eens naar de aanbiedingen van hotels met sauna aan zee in Zeeland of Zuid-Holland. Kijk eens bij de wellness hotel aanbiedingen van hotels specialis, daar vind je ook spa en wellness hotels aan zee en kust. Ook arrangement aanbiedingen voor wat betreft wellness hotels aan zee in Nederland inclusief overnachtingen.


Goedkoper een wellness hotel in Nederland boeken met Air Miles

Of je nu een wellness hotel aan de kust van Zeeland, Spanje, Italië, Griekenland of ander land wilt boeken, met air miles kan je een flinke korting krijgen. Zeker bij hotelspecials.nl, de specialist in wellness hotels met sauna, kan je door het ten gelde maken van je air miles punten, goedkoper op wellness reis.

Wellness Hotels bij HotelSpecials

strand Malediven

Wellness hotel Nederland met arrangement boeken

Of je nu een wellness hotel aan de Nederlandse, Belgische kust of elders boeken. In bijna alle gevallen is het mogelijk dit met een arrangement te doen. Een arrangement houdt in dat je niet alleen een luxe wellness hotelkamer boekt maar ook bijvoorbeeld een schoonheidsbehandeling, massage, spa behandeling of fitness les krijgt. Een wellness arrangement kan nog verder gaan. Zo kunt je een wellness hotel inclusief maaltijden boeken, gebruik van de spa, schoonheidsbehandelingen en meer. Een wellness hotel in Nederland aan de kust inclusief arrangement is bijna altijd inclusief overnachting(en) en ontbijt.


Wellness arrangement voor 2

De meeste wellness hotels in Nederland worden geboekt door 2. Dat geldt ook voor de overnachtingen aan de wellness hotels aan de kust in Nederland, die worden meestal geboekt door 2. Ook voor een romantisch verblijf door 2 aan de kust. Wellness hotels hebben naast de reguliere aanbiedingen, veelal wellness aanbiedingen en overnachtingen voor 2 arrangementen.

yoga meditatie op het strand

Je verblijft dan in het wellness hotel, eventueel een spa hotel, op basis van volledig arrangement inclusief overnachting, ontbijt, diner en kunt onbeperkt gebruik maken van de wellness faciliteiten zoals sauna’s, spa, zwembad en dergelijke. De Nederlandse wellness hotels aan de kust  bieden naast deze standaard arrangementen ook vaak speciale arrangementen aan zoals massages, schoonheidsbehandelingen en kuren.  Met name de detox kuur is tijdens wellness vakanties veel gevraagd.

wellness behandeling

Vakantiehuis Zeeland met wellness boeken?

Naast de mogelijkheden om een wellness hotel aan de kust te boeken, bijvoorbeeld in Zeeland, is het natuurlijk ook mogelijk een luxe vakantiehuis met wellness te huren, bijvoorbeeld aan de kust in Zeeland.

Zeeland staat bekend om de vele wellness faciliteiten, onder andere in Domburg aan Zee waar je een spa vindt. Vakantiehuizen in Zeeland met sauna en jacuzzi vind je op de website vakantiehuis-zeeland.be


Voordeeluitjes Wellness Banner