200 wellness hotels in Duitsland

Wie wellness hotels Duitsland zoekt, met of zonder arrangement of overnachting, zit hier goed. Hier vind je meer dan 200 wellness aanbiedingen in Duitsland. Bijvoorbeeld voor een wellness weekend voor 2 in Duitsland. Hieronder aanbiedingen en last minutes van wellness | spa hotels in Duitsland met sauna, spa, privé zwembad, fitness ruimtes en beauty centrum. De meeste wellness hotels in Duitsland beschikken over wifi.

Voordeeluitjes Wellness Banner

Wellness Hotels bij HotelSpecials

Voor een wellness weekend of vakantie in Duitsland.


Duitsland is een echt wellness land

Duitsland is net zoals bijvoorbeeld Hongarije, Tsjechië en Slowakije een echt wellness land. Een wellness vakantie Duitsland is voor de echte liefhebber van relax reizen zeker aan te raden. Met warmwater bronnen, kruiden baden, gezondheidscentra op natuurlijke basis en veel meer.

Het boeken van een arrangement met overnachting in een wellness hotel in Duitsland is een belevenis. Met fantastische wellness aanbiedingen voor 2, voor groepen en individuen.

Welness is heilzaam en de meeste wellness hotels in Duitsland beschikken niet alleen over een zwembad en sauna maar ook over prima masseurs, schoonheidsspecialisten en gezondheids specialisten. 

vakantiehuis met zwembad en sauna

Wellness weekend Duitsland?

Boek nu een weekend wellness Duitsland en ontdek dat het niveau er hoog is, de prijzen betaalbaar en een wellness arrangement in een spa en ellness hotel een unieke ervaring is.

Je vindt hier vele aanbiedingen op het gebied van wellness hotels in Duitsland.  Ook als je een wellness aanbieding in Duitsland zoekt met overnachtingen en arrangement.

Hier vind je de mooiste wellness hotels van Duitsland


Wellness hotels Duitsland met wifi

Tegenwoordig beschikken nagenoeg alle luxe hotels, dus ook wellness hotels Duitsland, over wifi.

Het is echter ook mogelijk om binnen het aanbod wellness hotels in Duitsland te selecteren welke beschikken over gratis wifi op de hotelkamers.


Welk type wellness hotel wil je boeken in Duitsland?

Je kunt via deze wellness hotel website onder andere een wellness weekend of vakantie boeken via hotel specials. Daar kun je hotels in landen zoals Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en België selecteren op basis van wellness voorzieningen zoals zwembad, privé sauna, beautycentrum of spa.

wellness tijdens vriendinnenweekend

Wellness hotels Duitsland selecteren

Je kunt bij Hotel Specials niet alleen wellness hotels selecteren op basis van landen, provincies of regio maar ook op basis van type hotel en ligging. Zo kun je wellness hotels Duitsland selecteren op faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembad, rolstoelvriendelijkheid, beautysalon, stoombad en parkeergelegenheid maar ook op het type hotel.  Zoek bijvoorbeeld een luxe wellness hotel in Duitsland ( 4 of 5 sterren ), een romantisch wellness hotel, een landhuis, kasteel, cultureel hotel of watersport hotel met eigen aanlegsteiger.

Wellness Hotels bij HotelSpecials

Wellness Hotels bij HotelSpecials

Wellness hotel in de bossen?

Of zoek een wellness hotel Duitsland welke in de bossen ( bijvoorbeeld Sauerland ) of aan de kust gelegen is. De mogelijkheden zijn legio. En als je een romantisch hotel zoekt in het kader van een overnachting van huwelijk ( huwelijksreis ) of jubileüm.  Je kunt ook een romantische wellness hotel in Duitsland boeken en bijvoorbeeld slapen in een hemelbed of juist een zakelijk wellness hotel boeken met vergaderfaciliteiten.

Welk type wellness hotel in Duitsland je ook wilt boeken, je vindt hier de beste aanbiedingen en last minutes.


Glutenvrij eten in wellness hotels Duitsland

Veel wellness en spa hotels in Duitsland hebben de beschikking over een keuken waar ook kennis is ten aanzien van dieëten. Als je bijvoorbeeld een hotel zoekt waar ze glutenvrij kunnen koken, zit je in Duitsland goed . In veel hotels in Duitsland is de chef kok goed thuis in glutenvrij koken. 

Overigens geldt dit niet alleen voor glutenvrij etenOok voor een lactosevrij dieet, vegetarisch dieet, veganistisch dieet of ander dieet kan je prima in de meeste Duitse hotels en kuuroorden terecht. 

gezond eten bij het zwembad

Als een aanbieding zoekt van een wellnes hotel in Duitsland en je wilt graag glutenvrije maaltijden, geeft dit dan ruim van tevoren aan het betreffende spa hotel, kuuroord of wellness hotel door. Ze kunnen dan beter rekening houden met je dieet wensen. Ook als je veganist bent en veganistisch wilt eten

Overigens is Duitsland veel verder dan Nederland voor wat betreft biologische producten. Meer dan 5 % van alle producten die in Duitsland worden verbouwd hebben een eko keurmerk.


Rolstoelvriendelijk wellness hotel in Duitsland boeken

Als je een rolstoelvriendelijk wellness hotel in Duitsland zoekt, kan je kiezen uit meer dan 60 wellness hotels met aanpassingen voor minder validen. Ideaal voor een wellness weekend.

Veel van deze aangepaste wellness hotels hebben de beschikking over een sauna of zwembad welke ook goed toegankelijk zijn voor mindervaliden of mensen met een beperkte fysieke beperking.

Wellness Hotels bij HotelSpecials

Het is ook in deze mindervalide wellness hotels in Duitsland mogelijk een arrangement te boeken, bijvoorbeeld met ontbijt en diner en beauyty behandelingen.

Rolstoelvriendelijke wellness hotels in Duitsland


3, 4 of 5 sterren wellness hotel in Duitsland boeken?

De meeste wellness hotels in Duitsland hebben de beschikking over 4 of 5 sterren. Het zijn dan ook luxe wellness hotels. Als je echter een goedkoop wellness hotel wilt boeken, bijvoorbeeld een hotel met privé sauna en ligbad, dan is dat ook mogelijk.  Zo kan je bijvoorbeeld een goedkoop van der Valk wellness hotel in Duitsland met privé sauna en overnachting boeken voor minder dan 100 euro per nacht en boek je een 3 sterren wellness hotel in Sauerland inclusief overnachting en arrangement voor minder dan 120 euro per persoon.

wellness behandeling

Wellness vakantie aanbiedingen Duitsland

Je vindt de beste wellness aanbiedingen in Duitsland hier, ook als je een last minute wellness arrangement in Duitsland zoekt.  Met wellness aanbiedingen en last minutes in Duitsland voor 2 personen maar ook voor alleenstaanden, senioren en groepen.


Voordeeluitjes Wellness Banner