All inclusive wellness hotels

Extra genieten in all inclusive wellness hotels

Wie onbezorgd wil relaxen in een hotel of resort met wellness faciliteiten, zou zich een kunnen verdiepen in het all inclusive concept.
Je vindt namelijk over de hele wereld luxe hotels met spa, binnenzwembad en sauna waar je kunt verblijven op all inclusive basis. Resorts in warme landen beschikken vaak ook over meerdere buitenzwembaden en meerdere restaurants. Dat betekent dat je voor een All In prijs in zo een wellness resort of hotel verblijft. Bij een Ultra All Inclusive hotel of resort zijn zelfs alcoholische drankjes inbegrepen.

Voordeeluitjes Wellness Banner

Eten en drinken, voor ieder wat wils

Indien je in een wellness hotel of resort verblijft op all inclusive basis wordt je ontbijt, lunch en diner vaak opgediend in één of meerdere buffetrestaurants. Je kunt dan uit vele gerechten kiezen en zelf je maaltijden samenstellen. De meeste Ultra All Inclusive en Adults Only resorts hebben daarnaast 1 of meerdere restaurants waar je á la carte kunt genieten. Vaak zijn dit luxe wellnes hotels en resorts en kunnen de koks van deze restaurants ook rekening houden met bepaalde diëten. Er valt in deze all inclusive hotels en resorts wat te kiezen.

zeewier salade

All inclusive wellness hotels in Nederland

Het aanbod all inclusive wellness hotels is in Nederland minimaal. In landen zoals Turkije, Spanje, Griekenland en Portugal zijn ze veel veel verder. Daar hebben veel luxe hotels wellness faciliteiten en een all inclusive arrangement. In Nederland is het all inclusive hotel Preston Palace in Twente een begrip. Met wellness voorzieningen voor hele gezin. Ook ideaal in kader familieweekend. Verder zijn Hotel de Elderschans in Zeeland, Corendon Village Hotel Badhoevedorp, Carlton President in Utrecht en Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen aanraders. Daarnaast bieden nog zo een 10 hotels met wellness voorzieningen ook uitgebreide all inclusive arrangementen aan.

Wellness Hotels bij HotelSpecials

All inclusive wellness vakantie in het buitenland boeken

Zoals geschreven, in veel andere landen zijn ze veel verder met een all inclusive wellness aanbod. Via reisorganisaties zoals Vakantiediscounter, Prijsvrij, Corendon, Sunweb en TUI kan je een geheel verzorgde en all inclusive vliegvakantie naar landen zoals Spanje, Turkije, Griekenland, Portugal of bijvoorbeeld Malta boeken en middels een All In concept in zo een hotel of resort met wellness faciliteiten verblijven.

De 4 belangrijkste wellness en all inclusive landen

Wellness familie hotels

Wellness hotels met all inclusive concept zijn er niet alleen voor 50 plussers en Pensionado. Veel van deze resorts en hotels richten zich ook op families en gezinnen met kinderen. Vaak is er dan ook een recreatie team aanwezig om de kinderen bezig te houden. Iedereen blij, ouders, hotel management en kinderen.

Voordeeluitjes Wellness Banner