Wellness hotel met Pasen boeken.

Met Pasen er een weekendje op uit en genieten van wellness?

Wie er met Pasen tussen uit wil gaan en in Nederland wil blijven, heeft vele opties om te profiteren van een wellness aanbieding. Met name de Fletcher hotels hebben fantastische wellness hotel aanbiedingen met Pasen, bijna altijd met arrangement en gratis gebruik van de wellness faciliteiten zoals zwembad, sauna en eventueel Turks Stoombad. Je vindt de Fletcher Wellness hotels in heel Nederland. Pasen valt dit jaar van 21 tot en met 22 april.  21 april is op een zondag en tweede paasdag 2019 is op een maandag.

Voordeeluitjes Wellness Banner

Wellness hotel aan zee in Nederland met Pasen boeken.

Een weekendje aan zee is puur genieten en met een beetje geluk is het rond Pasen in Nederland al rond de 20 graden. Je kunt dan een wellness arrangement boeken bij een hotel aan zee. Bij een Fletcher hotel in De Koog, Noord-Holland bijvoorbeeld. Dit luxe Fletcher Hotel-restaurant ligt op Texel en vlak bij het strand.  Je boekt er al een kamer met ontbijt vanaf een 40,00 euro per persoon per nacht.  Hier vind je alle Fletcher Hotels.


Badhotel Egmond aan Zee is ook zeker een goede keuze. Zeker als je met Pasen op zoek bent naar een luxe hotel met wellness aan zee.  In dit luxe hotel aan zee zijn ook honden welkom. Voor een weekend met hond aan zee in Nederland

Wellness Hotels bij HotelSpecials

wellness vakantie yoga op het strand

Leuke ideeën om een weekendje weg te gaan met Pasen.

Wil je er met Pasen op uit en heb je behoefte aan tips en leuke ideeën?  Hier vind je tips om er met Pasen op uit te gaan.  Een ander leuk idee is.  Ga er eens met de trein op uit en boek een NS wandeltocht. NS wandeltochten zijn leuk en zeker met Pasen kan je de drukte vermijden.  Ook eens lekker om te relaxen.


Voordeeluitjes Wellness Banner