Wellness bungalow huren

Wellness bungalow huren of wellness hotel?

Als je een wellness weekend wil boeken, heb je de keuze uit een wellness hotel, verblijf in een Spa met hotel of een wellness bungalow. Gezien de beperkende mogelijkheden die de overheid de recreatie branche oplegt in verband met corona, lijkt het huren van een wellness bungalow nu de beste keuze.

Voordeeluitjes Wellness Banner

Wellness bungalows met jacuzzi, sauna of hottub?

Als je besloten hebt dat het nu beter is een bungalow met jacuzzi of sauna te huren in plaats van een kamer in een wellness hotel, moet je nog de keuze maken welke faciliteiten je het prettigst vindt? wordt het een bungalow of huisje met jacuzzi in de tuin of een villla of huisje met infraroodsauna? Je hebt ook de mogelijkheid een huisje of bungalow in Nederland met sauna én hottub te huren of een bungalow met zwembad en jacuzzi. Veel  mogelijkheden om te relaxen!


Liever een romantisch huisje met jacuzzi?

De één kiest voor een wellness hotel, de ander voor een romantisch huisje met jacuzzi. Eén ding is duidelijk. In Nederland heb je vele mogelijkheden om er goedkoop een weekendje tussen uit te gaan en te genieten van wellness. Houd met name de last minute welless aanbiedingen in de gaten. Voor een ontspannen en goedkoop weekendje weg.

Wellness Hotels bij HotelSpecials


Weekendje weg met hond?

Ook zonder de gevolgen van het coronavirus lijkt een wellness bungalow boeken, een beter idee dan een weekend weg met de hond en verblijf in een luxe hotel. Er zijn zeker wel hotels te vinden waar honden zijn toegestaan maar je blijft toch met de beperkingen van een hotel zitten. Zo heeft een bungalow een tuin en een hotelkamer slecht een balkon en kan je ook een huisje met omheinde tuin voor de hond aan de rand van de bossen huren. Een bungalow met omheinde tuin huren voor een weekendje weg met de hond lijkt een beter idee dan een wellness hotel of Spa. Hier vind je aanbiedingen voor een weekendje weg met de hond in Nederland


Voordeeluitjes Wellness Banner