Mooiste hotels met sauna

Op zoek naar een hotel met sauna? Bijvoorbeeld een hotel met sauna, zwembad en stoombad aan de Nederlandse kust? Hier vind je de mooiste hotels met sauna, stoombad en wellness faciliteiten van Nederland en de hele Benelux. Goedkoper te boeken met air miles korting.

Voordeeluitjes Wellness Banner

Veel van deze sauna hotels hebben ook de beschikking over een zwembad, sauna en beautysalon en kunt u boeken met korting. Voor diegenen die over air miles punten beschikken, alle wellness en sauna hotels op deze website kun je met extra air miles korting boeken. Zo kan je extra voordelig hotels met sauna en wellness hotels boeken.


Via de links hieronder kan je snel de mooiste hotels met sauna in Nederland boeken. We hebben een overzicht van wellness hotels met sauna per provincie in Nederland voor je gemaakt. Ook voor een sauna arrangement voor 2. Daarnaast vind je snel hotels met sauna en overige wellness hotels aan de Nederlandse kust.

Verder op deze pagina vind je informatie over hotels met sauna die geschikt zijn voor rolstoelbezitters en waar huisdieren zoals honden zijn toegestaan. Ook voor deze specifieke wellness en beauty hotels geldt dat je deze extra goedkoop kunt boeken met air miles punten. Je totale air miles korting kan oplopen tot meer dan 40 %. Boek nu een hotel met sauna en profiteer van air miles aanbiedingen en andere kortingen

Overzicht hotels met sauna in Nederland:

Hotels met sauna Noord-Holland  ( ook hotels met sauna Noord Holland aan de kust )

Zuid-Holland  ( kust )

Noord-Brabant

Gelderland

Overijssel

Friesland

Drenthe

Groningen

Flevoland

Wellness Hotels bij HotelSpecials

Limburg

Zeeland  ( ook hotels met sauna, zwembad en beautysalons aan kust Zeeland )

Meer wellness in deze hotels

De Nederlandse wellness hotels op deze pagina zijn allemaal hotels welke de beschikking hebben over een of meerdere sauna’s. Soms zelfs een privé sauna. Deze sauna hotels kunnen allemaal met air miles korting geboekt worden. Veel van deze luxe wellness hotels met sauna hebben ook de beschikking over een beautysalon, verwarmd binnenzwembad, buitenzwembad, stoombad en fitness ruimte.  En voor die mensen die aan hun gezondheid willen werken.

De grotere wellness hotels hebben regelmatig weekenden met thema’s zoals detoxen, yoga, gezond eten en afvallen of beauty. Je kunt per hotel zien welke faciliteiten er zijn, wat de speciale kortingsacties zijn ( bijvoorbeeld 3 nachten verblijven en 2 betalen ), speciale arrangementen ( ook met kerst ) de ligging van de hotels en veel meer. En voor diegenen die een hotel met sauna in Nederland zoeken die rolstoelvriendelijk is, zie de informatie hieronder. Daaronder weer informatie over sauna hotels in Nederland die huisdiervriendelijk zijn. In de praktijk betekent dat er in deze wellness hotels met sauna, huisdieren zoals honden worden toegelaten.


Hotels met sauna die rolstoeltoegankelijk zijn

In Nederland zijn er ingeveer 170 hotels met sauna die tevens rolstoeltoegankelijk zijn.  Hieronder een aantal van der Valk hotels, Holiday Ins en andere sauna en wellness hotels met faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Dat een hotel met sauna toegankelijk is voor alle rolstoelgebruikers, is helaas niet juist. Soms is slechts een gedeelte van het hotel rolstoeltoegankelijk.


Er zijn echter ook wellness hotels met sauna in Nederland die echt werk van de toegankelijkheid van rolstoelgebruikers hebben gemaakt. Soms zijn er zelfs speciale faciliteiten in het binnen zwembad. Daarnaast hebben een aantal hotels met sauna ook een aantal ruime hotelkamers beschikbaar die niet alleen rolstoeltoegankelijk zijn maar ook voorzieningen en hulpmiddelen hebben voor mindervaliden. Denk aan een aangepaste badkamer en verhoogd toilet met steunen. Overigens zijn alle rolstoeltoegankelijke hotels die over een sauna beschikken met het air miles korting systeem te boeken en zijn er het hele jaar door arrangementen. Ook sauna arrangementen voor 2.

Rosltoelvriendelijke hotels in Nederland met sauna

Huisdiervriendelijke hotels Nederland met sauna

Als je als huisdierbezitter een hotel wilt boeken met sauna, is de keuze enigzins beperkt. Niet alle hotels laten huisdieren toe en niet alle hotels in Nederland hebben de beschikking over een sauna.  Toch zijn er 142 hotels in Nederland te vinden die de beschikking hebben over een sauna en war tevens huisdieren zoals honden toegestaan zijn. Een aantal van deze huisdiervriendelijke hotels liggen aan zee, een aantal anderen in de bossen en een aantal in het centrum van een stad. Om je het zoeken naar huisdiervriendelijke hotels met sauna gemakkelijk te maken, hieronder een overzicht. In de meeste van deze wellness hotels met sauna zijn 1 á 2 huisdieren toegestaan. In het geval van honden, deze moeten in het hotel aangelijnd zijn.

Huisdiervriendelijke hotels met sauna in Nederland


Vakantiehuis met jacuzzi of sauna boeken

Een vakantiehuis met jacuzzi of sauna, een mooi alternatief voor wellness hotel. Je kunt een dergelijk wellness vakantiehuis ook in Nederland huren, bijvoorbeeld een vakantiehuis met jacuzzi en sauna in Zeeland, Zuid-Limburg, Noord-Brabant of Friesland. Vind hier je vakantiehuis met jacuzzi in Nederland.

Je kunt een huisje met jacuzzi huren in de tuin of een vakantiehuis met binnen jacuzzi of sauna. In alle gevallen verhoogt het comfort niveau van het vakantiehuis aanzienlijk.

Voordeeluitjes Wellness Banner