Senioren vakantie wellness hotel

Een senioren vakantie boeken in een wellness hotel.

Deze wellness hotels in Nederland zijn meestal ook geschikt voor een senioren vakantie of weekendje weg ouderen. Belangrijk om een hotelkamer te boeken in een hotel welke goed bereikbaar is met de auto en met voorzieningen voor senioren. Een drempelvrij wellnes hotel heeft de voorkeur. Direct parkeren bij het hotel.

Voordeeluitjes Wellness Banner

Niet ieder wellness hotel in Nederland is een senioren hotel

Als je al wat ouder bent en er een paar dagen tussen uit wilt, zit je waarschijnlijk niet te wachten op een hotel aan en drukke weg, jongeren hotel of hotel waar veel gezinnen met kinderen komen. Je zit ook niet te wachten op een hotelkamer met privé sauna of bubbelbad of de 2e of 3e etage van een hotel zonder lift. Zoek in het geval van een weekendje weg als senior een rustig gelegen wellness hotel Nederland in de bossen, in de duinen of aan zee. Met lift, drempelvrij en mede gericht op senioren. Dit type wellness hotels vind je met name bij Flectcher en van der Valk Exclusief. Boek een luxe senioren hotelkamer bij één van deze hotels.


fitte senioren aan het fietsen

Wellness hotels met fietsarrangementen.

De meeste van deze senioren- en wellness hotels bieden ook fietsarrangementen aan. Bijvoorbeeld een 2, 3 of 4 daags fietsarrangement inclusief gebruik van E-Bike, overnachtingen in het hotel en ontbijt en diner. Overdag heerlijk fietsen, in de ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en in avond een heerlijk diner. Daarnaast genieten van een glaasje wijn, bezoek aan sauna, bubbelbad of binnenzwembad en heerlijk slapen in de opgemaakte hotelbedden. De beste senioren hotels zijn luxe en rustig gelegen hotels.

Wellness Hotels bij HotelSpecials


ouder paar op het strand

Soms korting voor senioren

Sommige van deze luxe senioren hotels verlenen een korting aan 55 of 60 plussers. Meestal wel buiten de zomervakantie en met uitsluiting van periodes met feestdagen zoals Pinksteren, Pasen en Kerstmis. Indien zo een senioren hotel met wellness faciliteiten in een bepaalde periode een 55 of 60 plus korting verleend, staat dat duidelijk vermeld bij de aanbieding. Bij last minute hotel boekingen binnen Nederland is deze leeftijdskorting meestal al verwerkt.


Voordeeluitjes Wellness Banner