wellness vakantie 2017 boeken

wellness vakantie 2017 boekenTags: wellness vakantie 2017Het is kerstmis 2016 en de periode om je vakantie 2017 te boeken, komt er voor veel mensen aan. Voor die mensen die regelmatig naar de sauna gaan, is het wellicht het overwegen om in 2017 eens een wellness vakantie te boeken.  Wellness vakanties zijn reizen waarbij je verblijft in een wellness hotel, spa hotel of wellness centrum. Vaak beschikt zo een wellness vakantie centrum over uitgebreide wellness faciliteiten zoals zwembad, sauna’s, beautycentrum, hamas en fitness centrum.
Een ideaal moment om aan je fitheid en gezondheid te werken, temeer daar je een wellness vakantie kunt combineren met een kuurvakantie, afslankkuur of fitness programma.
Wellness is een ultieme manier van ontspanning.  Favoriet landen voor een wellness vakantie zijn binnen Europa Spanje, Italië, Portugal, Duitsland, Slovenenië en Tsjechoslowakije.  Daarnaast zijn ook wintersportlanden zoals Oostenrijk en Zwitserland populair. 
Als je een wellness vakantie 2017 met een verre bestemming wilt combineren, denk dan eens aan een wellness en ayuveda vakantie in India, Nepal, Sri Lanka of Indonesië.  Deze landen verstaan de kunst om van een vakantie een relax vakantie te malen, Voor spirituele mensen te vertalen als spirituele reis.
Kortom, een weekendje sauna is heerlijk, een wellness vakantie, eventueel met kuur, fitness of afvalprogramma is fantastisch.
Geplaatst door: Webmaster op maandag 26 december 20162 reactiesHeerlijk zo’n wellness vakantie. Vorig jaar heb ik een wellness vakantie van mijjn vriend gehad voor mijn verjaardag. Wij hadden zelfs een jacuzzi in de tuin bij het huisje! Wij hebben hier zo van genoten dat we nu een opblaasbare jacuzzi zelf hebben aangeschaft! image Geplaatst door: Samira op dinsdag 14 maart 2017Zwitserland moet echt een tof land zijn voor de vakantie. Wij gaan dan ook heerlijk wellnessen dit jaar 😀

Iemand nog tips voor de omgeving van Morgins (wij zitten hierzo https://chezjan.com/nl/wellness-in-zwitserland/ )

image Geplaatst door: Tom Dijkstra op vrijdag 28 juli 2017Plaats een reactie

Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie