wellness vakantie 2017 boeken

Het is kerstmis 2016 en de periode om je vakantie 2017 te boeken, komt er voor veel mensen aan. Voor die mensen die regelmatig naar de sauna gaan, is het wellicht het overwegen om in 2017 eens een wellness vakantie te boeken.

Voordeeluitjes Wellness Banner

Wellness vakanties zijn reizen waarbij je verblijft in een wellness hotel, spa hotel of wellness centrum. Vaak beschikt zo een wellness vakantie centrum over uitgebreide wellness faciliteiten zoals zwembad, sauna’s, beautycentrum, hamas en fitness centrum.


Een ideaal moment om aan je fitheid en gezondheid te werken, temeer daar je een wellness vakantie kunt combineren met een kuurvakantie, afslankkuur of fitness programma. Wellness is een ultieme manier van ontspanning.  Favoriet landen voor een wellness vakantie zijn binnen Europa Spanje, Italië, Portugal, Duitsland, Slovenië en Tsjecho-Slowakije.

gezond eten bij het zwembad

Wellness Hotels bij HotelSpecials

Daarnaast zijn ook wintersportlanden zoals Oostenrijk en Zwitserland populair. Als je een wellness vakantie 2017 met een verre bestemming wilt combineren, denk dan eens aan een wellness en ayuveda vakantie in India, Nepal, Sri Lanka of Indonesië.  Deze landen verstaan de kunst om van een vakantie een relax vakantie te malen, Voor spirituele mensen te vertalen als spirituele reis.

Kortom, een weekendje sauna is heerlijk, een wellness vakantie, eventueel met kuur, fitness of afvalprogramma is fantastisch.


Voordeeluitjes Wellness Banner