Glutenvrij eten in je wellness hotel

Als je een glutenvrij dieet volgt en een hotel wilt boeken, adviseren wij je een wellness hotel te boeken. Bij de meeste wellness hotels zijn de keukens ingericht op mensen met diëten zoals glutenvrij, koemelkvrij, veganistisch of lactosevrij.

Voordeeluitjes Wellness Banner

De kans dat je in een wellness hotel een goede en smakelijke, glutenvrije maaltijd, voorgeschoteld kunt krijgen is veel groter dan bij een traditioneel hotel waar de keuken vooral is ingericht op de meer traditioneel ingestelde bezoekers. Ook voor een glutenvrij ontbijt of lunch kan je beter bij een wellness hotel of resort terecht dan bij een klassiek hotel. En.. een glutenvrij ontbijt kan ook op je luxe hotelkamer met prive bad en toilet gebruikt worden.


Wellness Hotels bij HotelSpecials

Wel is het belangrijk dat je tijdens het boeken van je wellness weekend of vakantie aangeeft dat je een glutenvrij dieet volgt. De koks van het hotel hebben dan alle tijd om extra glutenvrije producten in te kopen en glutenvrije recepten op te zoeken. Voor jou een garantie dat je verblijf in het wellness hotel zo plezierig mogelijk is en je tijdens jouw relaxweekend niets te kort komt.

Het maakt niet uit of je een 2, 3 of 4 sterren hotel boekt. Nagenoeg alle keukens van wellness en spa hotels hebben voldoende bekendheid met glutenvrij eten

Voordeeluitjes Wellness Banner