Wellness hotels voor single reizen

Wellness voor singles.

Wellness hotels die zich hebben toegericht op singles en alleenreizenden, treden steeds meer op de voorgrond. Singles en alleenreizenden zijn zéér reislustig en de eisen die met name 50 en 55 plus singles stellen aan wellness hotels worden steeds groter. Denk aan een eigen toilet en bakamer. Een ontbijtbuffet, sauna, verwarmd binnen zwembad en, ook niet onbelangrijk, arrangement. Steeds meer wellness hotels bieden dan ook arrangementen voor singles aan.

Voordeeluitjes Wellness Banner

Arrangementen in wellness hotels voor 50 plus singles.

Omdat er steeds meer 50 plus singles komen die er een weekendje op uit gaan, worden de hotels ook steeds meer aangepast aan deze koopkrachtige doelgroep. Denk aan een lift, luxe slaapkamers met box springs en speciale diëten zoals glutenvrij, suikervrij, vegetarische of zelfs veganistisch. Veel single 50 plussers kiezen voor een wellness hotel in de bossen of aan de kust waar ze lekker kunnen wandelen en fietsen. Zie hier de mogelijkheden voor een vegetarische vakantie


Single reizen voor 50 plussers.

Omdat niet alle 50 plussers in staat zijn zelfstandig op vakantie te gaan en er een behoefte is aan 50 plus groepsreizen, zie je steeds vaker dat bij single reizen 50 plus, er wordt overnacht in luxe wellness hotels aan de kust of in de bossen. Veel hotels beschikken tegenwoordig een sauna, jacuzzi en Turks stoombad en dat wordt door 50 plus alleenstaanden zeer op prijs gesteld.

Wellness Hotels bij HotelSpecials

even alleen yoga reis

De beste wellness hotel aanbiedingen.

Wie op zoek is naar de beste wellness hotel aanbiedingen, ook voor singles en alleenreizenden, vindt deze op de website wellness hotel aanbiedingen.nl Steeds vaker vind je hier wellness aanbiedingen inclusief arrangement of gebruik fietsen, fittness ruimte of gratis ontbijt. Gezondheidsreizen komen minder vaak in de aanbieding.


Voordeeluitjes Wellness Banner