Sulfaatvrije shampoo, beter voor je haar en hoofdhuid

Waarom natuurlijke shampoo zonder sulfaten beter is.

Sulfaatvrije shampoo  is shampoo zonder de schadelijke sulfaten. Wie een sulfaatvrije shampoo koopt, koopt meestal ook een shampoo welke vrij is van parabenen en siliconen.

Voordeeluitjes Wellness Banner

Nagenoeg alle echte kruidenshampoos en overige natuurlijke shampoos behoren tot de categorie "betere shampoos". Ze zijn beter voor je haar, hoofdhuid, je gezondheid en het milieu. Nog beter zijn de zogenaamde ecologische of biologische shampoos. Hierbij wordt er louter gebruik gemaakt van ecologische of biologische grondstoffen.


sauna beschermend hoedje

Wellness Hotels bij HotelSpecials

Wellness en natuurlijke verzorgingsproducten.

Wie regelmatig naar de sauna of Turks Stoombad gaat, merkt dat dit gevolgen heeft voor je huid en haar. Met name je haar kan door veelvuldig gebruik van de sauna wat uitdrogen. Het is dan belangrijk een vochtinbrengende shampoo te gebruiken, bijvoorbeeld een natuurlijke shampoo met arganolie. Je kunt overige arganolie en met name de Marokaanse variant prima gebruiken als olie voor je hele lichaam. Je hebt sulfaatvrije shampoo voor droog en vet haar maar er zijn ook natuurlijke shampoos zonder sulfaten, parabenen en siliconen die je kunt gebruiken bij geverfd haar. Als je haarverf gebruikt, gebruik dan een natuurlijke haarverf zonder sulfaten. want ook de sulfaten in haarverf kunnen schadelijk zijn voor je haar, hoofdhuid en milieu.


Voordeeluitjes Wellness Banner